tirsdag, 05 november 2013 00:06

Oppdater kontaktinformasjon Spesial

Vi har dessverre hatt mangelfull oppdater kontaktinformasjon til våre medlemmer.  For en tid tilbake gikk vi over til et nytt medlems- og regnskapssystem (Styreweb), og vi har gjort en opprydding i medlemsregisteret. I oktober sendte vi ut en epost til alle de vi har en epost adresse til (ca 570 av ca 1000), vi har mottatt ca 150 oppdateringer(bekreftelser av informasjon).

Årsaken til at vi ikke har mottatt flere svar kan være mange. Enten er det ingen endringer og man har ikke behov for å oppdatere informasjonen, eller så kan de ha havnet i «søppelpost» (spam) filteret da det ikke er en epost fra @nor-ale.org, eller så har vi kort og godt gammel eller feil epost adresse.

Vi har vasket vårt register hos «posten», noe som både er dyrt og har også sine svakheter. For eksempel vil postboks og c/o adresser blir kategorisert som «ukjent adresse». Vi har prøvd å oppdatere den returposten vi har fått ved utsendelser av både fornyelse og Ølgjerd, men da det er ymse kvalitet på postens (retur)tjenester er vi usikre på hvor mye som faktisk havner oss våre medlemmer.  Dette koster oss mye tid og penger.
For at vi skal kunne fokusere på det som er viktig for vår organisasjon, ber vi alle om å oppdatere kontaktinformasjon slik at vi kan nå flest mulig – spesielt - via epost. 
For å spare utgifter på porto ønsker vi å sende ut medlemsfornyelse(faktura) via epost.

Vi vil regelmessige sende epost via Styreweb:
Avsender «StyreWeb - Norske ølvenners landsforbund» (epost: accordeon+nnnn.nnnnnn.nnnnnn(tallrekke)@styreweb.com)

Emne «Oppdatering av medlemsregister for Norske ølvenners landsforbund».
Melding: Hjelp oss å holde vårt medlemsregister oppdatert. Opplysningene brukes når vi kommuniserer med våre medlemmer og det er derfor viktig at vi har riktig informasjon. Gå inn via denne linken - StyreWeb.com(link) - og kontroller at informasjonen vi har registrert på «Fornavn Etternavn» er riktig. 

Sjekk informasjonen vi har:
Benytt «Endre» knappen, eller «Trykk her for å bekrefte at opplysningene er oppdatert og korrekt».  Har vi din Mobil i vårt medlemsregister kan vi også sende ut informasjon via SMS (selv om det koster pr melding) kan vi ta kontakt dersom vi ikke har annen informasjon vi kan nå deg på. 

Gå inn på NORØL > Endre Kontaktinfo
Lest 24469 ganger