The Oxford Companion to Beer

1. plass Vinner av 2012 Gourmand Award for Best in the World i Beer kategorien.

I årtusener, har øl vært en favoritt drikke i kulturer over hele verden. Etter vann og te, er det den mest populære drikk i verden, og det er i sentrum for en $ 450 milliarder industrien.

Den første store oppslagsverk for å undersøke historien og enorme omfanget av øl, har The Oxford Companion to Beer mer enn 1.100 A-Z oppføringer skrevet av 166 av verdens fremste øl eksperter. Attraktivt illustrert med over 140 bilder, dekker boken alt fra landbruket sammensetningen av ulike øl til de tekniske elementene i bryggeprosessen, lokale effekter av brygging på regioner rundt om i verden, og de sosiale og politiske implikasjonene av å dele en øl. Oppføringer ikke bare definere begreper som "dry hopper" og "cask condition", men gi fascinerende detaljer om hvordan disse og andre teknikker påvirker en øl smak, tekstur og popularitet. Kulturelle oppføringer belyse temaer som pub spill, mat sammenkoblinger og utvikling av øl stiler. Lesere vil nyte levende beretninger om hvordan våre drikking tradisjoner har endret seg gjennom historien, og hvordan disse tradisjonene varierer i ulike deler av verden, fra Japan til Mexico, New Zealand og Brasil, blant mange andre land. Pionerene innen ølproduksjon er undersåtter av biografiske oppføringer, og arven disse pionerene har forlatt, i form av verdens mest populære øl og bryggerier, er tilbakevendende temaer i hele boken.

Fullpakket med informasjon, inkluderer denne omfattende ressurs også grundige vedlegg (som dekker øl festivaler, øl magasiner, og mer), konverteringstabeller og en indeks. Med et forord av Tom Colicchio, er denne boken den perfekte "shelf-mate" til Oxford anerkjente "Companion to Wine" og en helt uunnværlig volum for alle som elsker øl, så vel som alle drikke fagfolk, inkludert hjem bryggere, restauratører, journalister, ølkokken, øl importører, distributører og forhandlere, og en rekke andre.

Tilleggsinformasjon

  • Utgivelse

  • Forfatter: Garrett Oliver, Tom Colicchio
  • Utgiver: Oxford University Press
  • ISBN: Oxford University Press
  • Antall sider: 960
  • Førsteutgave(År): 2011
  • Språk(utgitt): Engelsk
  • Medieformat: Innbunnet, eBok
Lest 2664 ganger Sist redigert tirsdag, 13 august 2013 11:08