Smak og smaking

Publisert i Mat og øl
Øl og mat paring kan være like mye en kunst som vin og mat paring.Med eksplosjonen av håndverker-øl og interesse for sesongbaserte retter, "A Year in Food and Beer" fyller perfekt en nisje.Den instruerer leserne hvordan å identifisere smaker i amerikansk og europeisk øl-typer, og hvordan å utfylle dem med gourmet mat og sesong matlagingsteknikker.Hjemme-kokker, øl-drikker og nysgjerrige matelskere vil bli kunnskapstørste om øl og bryggerier og prøvesmaking av de 40 fristende oppskriftene og mer enn 100 øl-paring forslag.
Publisert i Fakta og Kunnskap
Det er en flott tid å være en øl-drikker, men også den mest forvirrende, takket være det svimlende utvalg av tilgjengelige øl.Joshua M. Bernstein kommer til unnsetning med "The Complete Beer Course", avmystifisere brygg og bryter ned de elementene som gjør øl-smaken spinner til markante forskjellige og deilige retninger.Strukturert rundt en rekke "enkle-å-følge" undervisninger, hans kurs om humle til ale og lager, tåkete hveteøl, belgiske Abbay og Trappist-øl, aromatiske pale ale og bitter IPA, stout, fatlagret øl, varmende barley wine og sure øl.Det er også en klasse på internasjonale øl og en annen på pare øl og mat, og etablere…
Publisert i Fakta og Kunnskap
Som god vin, visse typer øl kan under de rette forholdene eldres, forbedre og endre sin smak i interessante og delikate måter. Gode kandidater for kjelleren er enten sterk, sur eller røkt øl, for eksempel barleywine, rauchbier og lambic. Patrick Dawson gir en liste over enkle regler å følge som gir grunnlag for å identifisere disse kjeller-verdige øl, deretter dykker ned i mysteriene bak hvordan og hvorfor de blir eldre som de gjør.Øl-typer som er kjent for å eldres godt diskuteres og detaljerte profiler av allment tilgjengelige øl som faller inn i disse kategoriene er inkludert.Det er også en kort…
Publisert i Guide
"The Naked Pint" er en definitiv ener på håndtverker brygging som hedrer øl for hva det virkelig er: sofistikert, komplisert og smakfull. Dekker alt fra øl-historie til vitenskapen bak øl, mat og øl, paring, smaker og hjemmebrygging.Perozzi og Beaune stripper USAs favoritt drikke til sin ekte form.Enten du nettopp har begynt å lure på hvordan livet er utenfor iskald six-pack eller allerede har oppdaget din favoritt Porter eller IPA."The Naked Pint" hjelper å grave opp den kraften som kommer fram ved å vite ale fra lager.
Publisert i Smak og smaking
Smak en øl hver dag, ta det sammen med mat som passer. Les noen øl tips, historie eller annen øl-relatert informasjon.
Publisert i Smak og smaking
Å velge en øl er nå ikke en enkel prosess, som drikke har den tidligere vært en verden av relativt små utvalg fra store bryggerier til et univers av hundrevis av unike stiler fra hele verden.Boken er en omfattende innføring i de mange typer og komplekse karakteristikker av øl, inkludert brygge-metoder. Gjær og humle bestemmer smak og karakter, hvordan de ulike malt som brukes i brygging, og mer. Leserne vil oppdage hvordan brygge-prosessen kan påvirke ølet, lære å gjenkjenne ølets karakter og aromaer, identifisere unike stiler, velge riktig glass, og mye mer.
Publisert i Smak og smaking
Great American Craft Beer tar leserne på en lidenskapelig og informativ reise gjennom de mest smaks tiltalende ale og lager produsert i Amerika i dag.Bygget på den umistelige sannheten at det er en øl der ute for alle, dirigerer boken leserne til å fokusere på smaker de allerede liker smaker, for eksempel søt frukt, brent kaffe, eller bitter humle.Mer enn 80 typer og 340 øl-profiler ledsages av fotografier og illustrasjoner av øl og øl-etiketter.
Publisert i Smak og smaking
Øl har alltid vært en av verdens mest populære drikker; men nylig har folk omfavnet de rike kompleksiteten av øl i mange varianter. "Beer For Dummies" kan du raskt utdanne din gane, til å gjenkjenne karakteristikkene til lager, ale og andre øl-stiler, forstå hvordan man skal smake og vurdere øl.
Publisert i Smak og smaking
Øl er til å smake, lukte, snakke om og reise til. Utforske den raskt voksende horisonten. Tørsteslukkende pils, "måltid i et glass" stout, pepperaktige hvite bjørner, friske frukt-baserte brygg, og klassiske øl og bitters.Denne guiden til alle gode øl i verden. Oppdage øl, prøve dem og hvordan man best kan nyte dem.
Publisert i Guide
Craft Beer World er en god følgesvenn for alle som setter pris anstendig øl. De siste årene har vi sett en eksplosjon i populariteten av håndverks-øl over hele verden, med gode nye brygger som blir produsert overalt fra København til Colorado, Amsterdam til Auckland. Med flere fantastiske øl tilgjengelig enn noen gang før, er det vanskelig å vite hvem du skal velge. Denne hjelper deg med å velg. Boken inneholder også informasjon om årsaker til usmaker, øl og mat, matlaging med øl og mer.
Publisert i Smak og smaking
Boken er i fire deler. Del 1 tar for seg hva øl er, lagring, presentering og hvordan man smaker øl.Del 2 tar for seg øltyper. Del 3 tar for seg øl og mat, planlegge ølsmaking, øl-cocktails. Del 4 tar for seg liste over tekniske uttrykk, ølsmakingsverktøy og andre kilder.
Publisert i Mat og øl
Her er din autoritative guide til å utforske det brede spekter av smaker som finnes i håndverket øl og gleden av å pare disse smaker med god mat vil forvandle hverdagslige måltider til kulinariske opplevelser.Boken gir deg muligheten til å lære om de beste håndverket bryggerier i amerikanske regioner, oppsøker nye øl typer og spesial øl, skape innovative menyer, og paret håndverket øl med god mat, enten hjemme eller mens du spiser ute.
Side 1 av 2