Mat og øl

Publisert i Mat og øl
Øl og mat paring kan være like mye en kunst som vin og mat paring.Med eksplosjonen av håndverker-øl og interesse for sesongbaserte retter, "A Year in Food and Beer" fyller perfekt en nisje.Den instruerer leserne hvordan å identifisere smaker i amerikansk og europeisk øl-typer, og hvordan å utfylle dem med gourmet mat og sesong matlagingsteknikker.Hjemme-kokker, øl-drikker og nysgjerrige matelskere vil bli kunnskapstørste om øl og bryggerier og prøvesmaking av de 40 fristende oppskriftene og mer enn 100 øl-paring forslag.
Publisert i Universelle ølbøker
Boken tar for seg hvordan øl brygges, beskrivelse av ulike øltyper og en innføring i ølets historie ute og hjemme. Du får også oppskrifter på mat med øl og mange gode historier med på kjøpet. Har litteraturliste og stikkordregister.
Publisert i Guide
Her er en introduksjon til den rike og varierte verden av håndverksøl. Siden de fleste øl-elskere vet, er verden av øl vokst langt utover den vanlige lager-stilen øl brygget av store bryggerier.
Publisert i Streaming
Øl og ostbrød. So easy, you could make it naked!
Publisert i Mat og øl
Denne viktige og svært interessant bok er en alvorlig vitenskapelig og autoritativ oversikt over konsekvensene av å drikke øl som en del av menneskets kosthold. Denne inneholder en historie om øl i kosten, en oversikt over øl-produksjon og sammensetnings analyse av øl, virkningen av råvarer, de ønskede og uønskede komponenter i øl og bidraget fra øl til helse og sosiale forhold.
Publisert i Fakta og Kunnskap
Brygging er menneskehetens eldste bioteknologi.I løpet av de siste 125 årene et vell av forskning har vært viet til temaet øl og de prosesser hvor det produseres, nemlig malting og brygging.På grunn av dette, er øl en svært konsist produkt og mye er kjent med dets kvalitetsegenskaper, og hvordan de kan gi glede til forbrukeren.Boken beskriver, med omfattende referanser, forskning som er viet til utvalg av kvalitets egenskaper til øl.Det er den første boken til å nærme seg øl på denne måten, og inkluderer en viktig referanse for alle som ønsker en autoritativ redegjørelse for vitenskapen om ølets opptrenden, smak,…
Publisert i Mat og øl
Over 300 oppskrifter med øl som en av ingrediensene.
Publisert i Mat og øl
Her er din autoritative guide til å utforske det brede spekter av smaker som finnes i håndverket øl og gleden av å pare disse smaker med god mat vil forvandle hverdagslige måltider til kulinariske opplevelser.Boken gir deg muligheten til å lære om de beste håndverket bryggerier i amerikanske regioner, oppsøker nye øl typer og spesial øl, skape innovative menyer, og paret håndverket øl med god mat, enten hjemme eller mens du spiser ute.
Publisert i Universelle ølbøker
Generelt om øl og øltyper, om øl rundt i verden, noen oppskrifter med øl, noen museer. Se litt mer detaljert beskrivelse på ratebeer (engelsk).
Publisert i Mat og øl
Kokeboken er fra Belgo-kjeden i England, mye gode og enkle oppskrifter noe med øl, men mest med trad. Belgisk.
Publisert i Mat og øl
Bok om øl og ost paring, men også lagring av øl og ost. Tar for seg øltyper og hvilke oster man kan smake sammen.
Publisert i Guide
Craft Beer World er en god følgesvenn for alle som setter pris anstendig øl. De siste årene har vi sett en eksplosjon i populariteten av håndverks-øl over hele verden, med gode nye brygger som blir produsert overalt fra København til Colorado, Amsterdam til Auckland. Med flere fantastiske øl tilgjengelig enn noen gang før, er det vanskelig å vite hvem du skal velge. Denne hjelper deg med å velg. Boken inneholder også informasjon om årsaker til usmaker, øl og mat, matlaging med øl og mer.
Side 1 av 2