Bryggerier

Bryggerier

Her har vi samlet en oversikt over bryggerier. I kartet nedenfor vi du de som er registrert under kategorien «bryggerier». I tillegg vil du også finne andre som ikke finnes i kartet, som for eksempel «bryggeripub». Disse vil «synes» kun i kartet under kategorier bryggeripub (i PubGuiden). Dette er dessverre en teknisk begrensing, ikke fordi vi ønsker det slik.  

Bryggeripuber, dvs: en Pub/Restaurant som primært brygger for eget «konsum» eller muligens for gjestebrygg, har vi valgt å legge under Pubguiden da vi mener den primært en «Pub» ikke et bryggeri. Enkelte Bryggeripuber vil du nok finne under Linker, ikke Pubguiden.  Det er fordi vi krever langt mer informasjon om stedet enn en enkel link. Skulle noen ha mer/informasjon om steder ønsker vi input fra deg. Eller logg deg inn og register ny.

Publisert i Bryggerier
Kunstnerdrevet mikrobryggeri som startet opp i 2011 og som i løpet av høsten 2013 etablerer seg på Kunstnernes Hus i Oslo. Dronebrygg består av kunstnerne Daniel Teigen, Anders Dahl Monsen, Marius Notvik, bryggmester Andreas Hegermann Riis og sosiolog Steinar Braa.
Publisert i Bryggeripub
Et lite men voksende bryggeri og bryggpub i Amsterdam. Etablert i 1985 og har nylig utvidet med et nytt stort bryggeri noen kvartaler unna bryggeripuben. Bryggeripuben ligger idyllisk til i en gammel mølle med en flott uteservering med utsikt til en av kanalene. Inne i puben har du direkte innsyn til det gamle bryggeriet gjennom glassvinduet bak baren. De har utelukkende sine egne øl tilgjengelig og den hyggelige betjeningen hjelper deg gjerne med detaljer om de øl de har tilgjengelig. Dersom du vil spasere tar det ca 30 minutter å spasere fra jernbanestasjonen til bryggeripuben. Åpningstiden er litt begrenset, så…
Publisert i Bryggerier
Hubertus bryggeri er et lite håndverksbryggeri som holder til på Lesja gjestgiveri.
Publisert i Bryggerier
Nystartet bryggeri i Sylling i Buskerud. Er forløpig i oppstartsfasen men har en aktiv facebook side hvor man kan følge utviklingen av bryggeriet.
Publisert i Bryggerier
Austmann Bryggeri i Trondheim
Publisert i Bryggerier
Ølve på Egge Bryggeri AS ble stiftet i 2005 av Magne Bjerkem i Steinkjer. Han solgte bryggeriet videre i 2007. Bryggeriet er i dag lokalisert på gården Vester Elnan i Sør-Beitstad ca 12 km vest for Steinkjer og drives av fem par.
Publisert i Bryggerier
Valdres Gardsbryggeri er et lite bryggeri i Volbu i Øystre Slidre. De produserer øltypene Brisk, Kvek og Staut.
Publisert i Bryggerier
Union Bryggeri AS, det åpne bryggeriet, er et nytt og moderne bryggeri på Klosterøya i hjertet av Telemark.
Publisert i Bryggerier
Trollbryggeriet holdet til i Liabygda på Indre Sunnmøre. Slogen er, i følge bryggeriet, det fineste fjellet av alle i Sunnmørsalpene og har naturligvis gitt navn til ølet.
Publisert i Bryggerier
Nøgne Ø (også kalt «det kompromissløse bryggeriet») har siden starten i 2002 oppnådd større internasjonal anerkjennelse enn noe annet norsk bryggeri.
Publisert i Bryggerier
Det «gamle» Lillehammer Bryggeri ble nedlagt i 1983, men byen ble ikke den samme igjen før et nytt bryggeri ble gjenfødt i de gamle lokalene i 2006.
Publisert i Bryggerier
Klostergården Håndbryggeri er et relativt nystartet gårdsbryggeri på øya Tautra i Trondheimsfjorden, tilhørende Frosta Kommune i Nord-Trøndelag.
Side 1 av 3