Skriv ut denne siden
onsdag, 18 februar 2015 00:00

Første øl fra Frogn på polet

Det nyetablerte Ode Mikrobryggeri i Hallangen har oppnådd et av de målene de satte seg. Nå skal Vinmonopolet denne sommeren selge deres øl.

– Dette var veldig kult, forteller den ene eieren, Olav Dvergsdal mens han gjør seg klar for å dra til Oslo med øl, jeg kan jo ikke legge skjul på at dette betyr veldig mye for en nystartet bedrift.

Anbudsrunde

For å komme inn på polet, så gjelder det å vinne anbudsrunden. Den vant de klart, sammen med Kinn bryggerier. 
– Bak oss på lista havnet Håndbryggeriet og Ægir. Bare det er en anerkjennelse for et lite bryggeri. Nå jobber vi på spreng for å få ferdig flasketapperiet, en jobb vi er godt i gang med.

 Seksti pol

– En annen sak er at vi på denne måten får gjort oss litt mer synlige i markedet. Vår Sommer Ale skal selges i de seksti største polene i landet, så nå har vi i hvert fall en fot innenfor systemet, forteller Dvergsdal og utdyper, vi hadde en målsetting om å komme oss på polet, og nå klarte vi det på første forsøk. Så nå er det bare for oss å stå på videre. Vi vet hva vi har, og nå kan enda flere få ta del i det. 

Ode Mikrobryggeri leverer allerede til flere barer og restauranter i Oslo, og til utesteder i Drøbak, Ski og Ås.

 

 

Tilleggsinformasjon

Lest 2661 ganger
LESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/blue.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/green.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/orange.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/purple.less