Skriv ut denne siden
søndag, 07 september 2014 00:00

Flinke ølbryggere i Gausdal

Under den nye messa Øl og Mat på Stavsplassen i helga gjorde Gausdølene så og si rent bord i konkurransen om å ha det beste ølet.

Gausa Ølbryggerlaug og Bryggeri 7null4 vant hver sin klasse under bedømmingen. 

Bryggeri 7null4 som er gardsbryggeriet på Heggen (Saloon 7null4) i Follebu vant publikumsprisen for beste øl med sitt sommerøl.Gausa Ølbryggerlaug fikk første og andreplassen i den jurybedømte klassen. Bak det navnet skjuler det seg et ganske nystartet hjemmebryggeri i Follebu. Bryggerne er Kjell Ove Slyngstadli, Bernt Bleken, Terje Opsahl og Knut Ivar Wiegaard. Vi får komme tilbake med en nærmere presentasjon av deres virksomhet. Men gausdølene og i særdeleshet Follebuingene viste at brygge øl - det kan de!


Vi gratulerer.

Messen samlet mellom 3 og 400 besøkende og var såpass vellykket at dette kan bli et fast høstarrangement på Stav. Av matprodusentene dominerte også gausdølene med to stands fra Gausdal Mat. Og god spekemat og godt øl hører jo sammen.

Tilleggsinformasjon

Lest 4434 ganger
LESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/blue.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/green.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/orange.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/purple.less