Ølpressen

Ølpressen

Her har vi samlet nyheter om nye øl på markedet - presseklipp hentet fra pressen.     

torsdag, 15 oktober 2015 22:59

Førstemann i øl-køen

Publisert i Ølpressen
Når polet slipper sjeldne gane-godsaker køer øl-entusiastene. Torsdag klokken 06.00: Rolf Arild Myhrer slår opp campingstolen, pakker på seg et pledd og setter seg og venter på at klokken skal…
Publisert i Ølpressen
Det er i alle fall lovnaden fra oppstartsselskapet Fizzics, som for tiden har gående en Indiegogo-kampanje for ølmaskinen med samme navn.
Publisert i Ølpressen
En uåpnet flaske øl opprinnelig brygget for en arktisk ekspedisjon i 1875 ble solgt for £ 3300 eller ca NOK 40.800.
Publisert i Ølpressen
-Uheldig og spekulativtDenne "kjørepilsen" faller ikke i smak hos avholdsfolket.
Publisert i Ølpressen
Carlsberg-eide Ringnes vil gjøre Trondheim til Norges ølhovedstad. Med på laget er New York-bryggeriet Brooklyn Brewery.
Publisert i Ølpressen
Dersom noen skulle være interessert! Følg linken(nedenfor)
Publisert i Kunnskap/Historie
Humleplanten er en viktig ingrediens i ølen vi tar i solen nå som våren og sommeren er på vei. Den gir den bitre smaken til øllet. I dag er humlen…
tirsdag, 21 april 2015 13:47

Høyre-krav om billigere øl

Publisert i Ølpressen
Høye alkoholavgifter gjør at folk drikker vin og sprit framfor øl, mener seks fylkeslag i Høyre. De vil ha billigere øl.
onsdag, 18 februar 2015 00:00

Første øl fra Frogn på polet

Publisert i Ølpressen
Det nyetablerte Ode Mikrobryggeri i Hallangen har oppnådd et av de målene de satte seg. Nå skal Vinmonopolet denne sommeren selge deres øl.
tirsdag, 17 februar 2015 00:00

Kvaliteten må ligge i botn

Publisert i Ølpressen
Kinn Bryggeri i Florø har vore ein kjempesuksess. Veksten er formidabel og på over 100 prosent sidan i fjor. For fem år sidan var han åleine då han leverte sitt…
søndag, 08 februar 2015 19:35

Er dette verdens beste øl?

Publisert i Ølpressen
MONTPELIER, VERMONT (NRK) Et helt spesielt øl får amerikanere til å kjøre i dagevis og stå i kø i utendørs i tjue minusgrader. NRK har besøkt bryggeriet ølkjennere verden over…
Publisert i Ølpressen
SAUHERAD: Det er gode dager på Lindheim ølkompani. 21.01.2015 ble de kåret til verdens femte beste nye bryggeri. Neste uke installeres den nye flaskemaskinen som revolusjonerer produksjonen på gården.
onsdag, 21 januar 2015 00:00

Atna-øl på ambassaden

Publisert i Ølpressen
 Atna-øl ble servert i mottakelsen i den norske ambassaden i Berlin 16.Januar.2015. Sverre Oskar Øverby fra Atna var selv til stede under mottakelsen.
Publisert i Kunnskap/Historie
St. Brigid: Skytshelgen for (belgiske)bryggere, (også kjent som: Bride, Bride of the Isles, Bridget of Ireland, Bridget, Brigid of Kildare, Brigit, Ffraid, Mary of the Gael) Festdag: February 1.
Side 1 av 3