Skriv ut denne siden

Stockholm Beer & Whisky Festival

En av europas største øl og whisky messer arrangeres årlig over to helger i september/oktober. Dette er egentlig to messer arrangert i parralell. Du har øl og whisy messen og i hallen ved siden av "Taste experience". Biletten gjelder for begge.

Anbefalles å forhåndskjøpe biletter siden køene kan bli lange. Bortsett fra dette er dette en utrolig morsom messe for en som er interresert i øl.

Ikke glem å stikke bortom "Svenska Ölfrämjandet" og hør om de har noen tips til hva du bør få med deg på festivalen og i Stockholm.

Tilleggsinformasjon

  • Sted(by): Stockholm
  • Land: Sverge
Lest 18488 ganger
From:
LESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/blue.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/green.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/orange.lessLESS ERROR : load error: failed to find /hsphere/local/home/r41315/nor-ale.org/w3/templates/tx_zenith/less/styles/purple.less