Memorabilia

Bøker med fokus på samlere, suvenirer og minnegjenstander.

Publisert i Kunnskap/Historie
Dette elementet er en støvel eller sko-formet enhet for oppvarming ale.Man plaserer tåa (fotbladet) i den varme peisen og varmer ølet(ale).I England var det vanlig å varme ale på vinterstid…
Publisert i Memorabilia
Er du interessert i gamle amerikanske boksøl er dette boken du ser etter.
Publisert i Historie
Denne siden omhandler en privat persons store interesse for Carlsberg - samleobjekter med vekt på øl etiketter, og historie - både virksomheten, men også familiens historie. Det er ikke en fullstendig historie fra starten i 1847 til i dag, ”men blive lagt vægt på de lidt mere spændende og måske ikke så kendte forhold.”
Publisert i Memorabilia
Flasker, bokser, glass, askebegre og ølbrikker som fyller verden av øl er alle utpreget samleobjekter. Her er råd om hva som gjør en ”sjeldenhet”, samt retningslinjer for prising, og tips om lagring og visning.
Publisert i Memorabilia
Velkommen til Torfinns samlersideBryggerisamlingen"Bryggerisamler har jeg vært nesten hele livet. Min far arbeidet som sjåfør på Tou bryggeri i mange år, så det var alltid en del bryggeriting hjemme hos oss."
Publisert i Kunnskap/Historie
 Listen gir en kronologisk oversikt over nasjonale og internasjonale utstillinger hvor norske bryggerier er blitt premiert.
Publisert i Memorabilia
Svend Petersen er en iherdig samler av ølmemorabilia. Har mer enn. 23500 forskjellige etiketter, primært fra norden, men også fra resten av den store ølverden.
Publisert i Memorabilia
Fylt med over 200 skarpe fargefotografier, viser denne boken den personlige samlingen av Herb & Helen Haydock, som er anerkjent for å være verdens største. Historien om ølminner er gitt i fine detaljer, samt størrelse, dato, bryggeri navn, og samleverdi for hvert element.
Publisert i Kunnskap/Historie
Hvordan identifisere en tysk Stein