Historie

Historie

Publisert i Historie
The art of brewing is as old as civilization. Between 10,000 and 15,000 years ago, some humans discontinued their nomadic hunting and gathering and settled down to farm. Grain was the first domesticated crop that started that farming process.
Publisert i Historie
Boken tar for seg teknologi, råvarer, sesong-brygging. Brygging som kvinners arbeid.Skatter, profitt, investering, konsentrering, beskyttelse, Lauger før 1620. Forfall ved 1600-1800, lauger og kostnadskontroll mellom 1620-1800.Fornyelse og gjenopplivingen på 1800 til 1900-tallet.
Publisert i Historie
Kvinner brygget og solgt det meste av øl konsumert i middelalderens England, men etter 1350 begynte menn sakte å overta handelen.Fra 1600, de fleste bryggere i London var menn, og menn også dominerte handelen i mange byer og landsbyer.Denne boken spør hvordan, når og hvorfor brygging opphørt å være kvinnearbeid og i stedet var en jobb for menn.Benytter en rekke kilder og metoder, beskriver levende hvordan bryggere (dvs. kvinnelige bryggere) gradvis forlot handelen.Hun tilbyr også en overbevisende beretning om utholdenhet av patriarki i løpet av denne tiden av dramatisk endring.
Publisert i Universelle ølbøker
Boken tar for seg hvordan øl brygges, beskrivelse av ulike øltyper og en innføring i ølets historie ute og hjemme. Du får også oppskrifter på mat med øl og mange gode historier med på kjøpet. Har litteraturliste og stikkordregister.
Publisert i Brygging
Brygget århundrer siden av munker og nonner, har denne kobber-farget, fyldig ale stolt og ubrutt brygging tradisjon som går tilbake til begynnelsen av sivilisasjonen. Horst Dornbusch belyser praksis i kommersielle Altbier beslutningstakere, hvordan utstyr og ingredienser som brukes påvirke sin smak, og hvordan dette fyldig brygg ble en av Tysklands mest elskede øl stiler. Oppskrifter er inkludert.
Publisert i Fakta og Kunnskap
Brygging er menneskehetens eldste bioteknologi.I løpet av de siste 125 årene et vell av forskning har vært viet til temaet øl og de prosesser hvor det produseres, nemlig malting og brygging.På grunn av dette, er øl en svært konsist produkt og mye er kjent med dets kvalitetsegenskaper, og hvordan de kan gi glede til forbrukeren.Boken beskriver, med omfattende referanser, forskning som er viet til utvalg av kvalitets egenskaper til øl.Det er den første boken til å nærme seg øl på denne måten, og inkluderer en viktig referanse for alle som ønsker en autoritativ redegjørelse for vitenskapen om ølets opptrenden, smak,…
Publisert i Guide
Vinneren av 2009 "Best Drinks and Health Book in the World - Gourmand World Cookbook Awards". Presentasjon av både bekymringene og problemene med ølforbruk, samt nye bevis på nytten."Beer in Health and Disease prevention" tilbyr en balansert bilde av dagens resultater og potensialet for fremtidig forskning. Fra en drikk til krigere til en billig og rimelig råvare, øl har vært en del av vårt forbruk i nesten 8000 år.Som de fleste alkoholholdige drikker er de utsatt for misbruk og i noen steder er forbruket per person av øl ledet til betydelige helserisiko. Allikevel er vin i moderate mengder blitt foreslått…
Publisert i Historie
I løpet av middelalderen og tidlig moderne perioder øl var like mye en daglig nødvendighet som en kilde til beruselse og underholdning. Det var det vlagte drikke av bybefolkningen som manglet tilgang til sikre kilder drikkevann; en vare av økonomiske så vel som samfunnsmessig betydning, en trygg drink for daglig forbruk som var billigere enn vin, og en viktig kilde til skatteinntekter for staten. I "øl i middelalderen og renessansen", har Richard W. Unger skrevet en altomfattende studie av øl som både et produkt og en økonomisk kraft i Europa.
Publisert i Fakta og Kunnskap
"Beer is proof god love us" er en morsom, engasjerende, og rett og slett gledelig studie av øl og brygging. Bamforth presenterer en omfattende sosiale historien til øl: hvor den kom fra, hvor brygge virksomheten står nå, og hva fremtiden vil bringe. Bamforth forklarer også hva fremveksten av nye håndverker bryggerier betyr for øl-drikkere, og hva de nyeste globale trender vil ha på øl forbruket.Boken avslutter med en titt inn i fremtiden og viser hvordan miljøspørsmål vil endre bryggeriindustrien og adressere radikale nye tilnærminger til brygging.
Publisert i Historie
Historie om bryggeriet skrevet at dem som startet Brooklyn Brewery.
Side 1 av 3