Guide

Guide

Publisert i Guide
750 belgiske øl med originale glass alfabetisk organisert. Ølguide til smaking av belgisk øl-
Publisert i Guide
Her er en introduksjon til den rike og varierte verden av håndverksøl. Siden de fleste øl-elskere vet, er verden av øl vokst langt utover den vanlige lager-stilen øl brygget av store bryggerier.
Publisert i Guide
Her er en underholdende liten spasertur gjennom ølverden - en kort titt på øl historie, øl stiler, øl anekdoter, øl festivaler, øl priser, og mer. Fra smussomslag: Når sett ned på som et allmuens drikke, har øl nå fått tilbake sin rettmessige - og historiske - posisjon som en av vår største hygge og i dag er det en økende bevissthet ikke bare av gode innenlandsk øl, men også av øl fra hele verden. Øl har nå sin snobs like mye som vin gjør. Det gamle ordtaket om at den beste måten å finne ut om øl, er å drikke…
Publisert i Guide
Vinneren av 2009 "Best Drinks and Health Book in the World - Gourmand World Cookbook Awards". Presentasjon av både bekymringene og problemene med ølforbruk, samt nye bevis på nytten."Beer in Health and Disease prevention" tilbyr en balansert bilde av dagens resultater og potensialet for fremtidig forskning. Fra en drikk til krigere til en billig og rimelig råvare, øl har vært en del av vårt forbruk i nesten 8000 år.Som de fleste alkoholholdige drikker er de utsatt for misbruk og i noen steder er forbruket per person av øl ledet til betydelige helserisiko. Allikevel er vin i moderate mengder blitt foreslått…
Publisert i Brygging
Charles Bamforth, som har blitt beskrevet som "en av de to eller tre forskere i sin generasjon," her gir oss en revidert og oppdatert utgave av hans definitive guide til brygging.Bamforth sporer historie til øl fra det gamle Babylon for 8000 år siden til dagens brygge vitenskap, og genforteller viktige milepæler underveis. Denne utgaven inneholder utvidet dekning av globale øl i verden, den sensoriske karakter i ølsmaken, og utviklingen i den globale bryggeriindustrien. Hver av de råstoffene til brygging (bygg, humle, vann og gjær), de grunnleggende prosessene i brygging (mesking, koking, gjæring, modning, emballasje) og kvalitets faktorer (smak, skum, farge…
Publisert i Guide
Øl guide
Publisert i Universelle ølbøker
Generelt om øl og øltyper, om øl rundt i verden, noen oppskrifter med øl, noen museer. Se litt mer detaljert beskrivelse på ratebeer (engelsk).
Publisert i Guide
Komplett oversikt over øl fra Belgia, Nederland og Luxemburg. Katagorisert innenfor ulike kategorier. Oversikt over hvilke bryggerier som lagde hvilket øl når, inklusive nedlagte bryggerier, noe som er intressant hvis man skal smake godt lagrede øl.
Publisert i Brygging
Er du klar til å ta hjemmebrygging til neste nivå? I "Brew Like a Pro", avslører den hemmeligheter for gode fat- og pub-stil brygg.Inkluderer komplette oppsett for en profesjonell-kvalitet hjemme system som krever bare 2 kvadratmeter av plass, og tilbyr oppskrifter for små batcher av klassiske, "all-grain" brygg som forblir friske i fat i måneder, noe som fjerner behovet for flasking. Denne klare, konsise "hvordan man gjør det" guide, vil du snart nyte ett godt brygg.
Publisert i Guide
Craft Beer World er en god følgesvenn for alle som setter pris anstendig øl. De siste årene har vi sett en eksplosjon i populariteten av håndverks-øl over hele verden, med gode nye brygger som blir produsert overalt fra København til Colorado, Amsterdam til Auckland. Med flere fantastiske øl tilgjengelig enn noen gang før, er det vanskelig å vite hvem du skal velge. Denne hjelper deg med å velg. Boken inneholder også informasjon om årsaker til usmaker, øl og mat, matlaging med øl og mer.
Side 1 av 3