Brygging

Publisert i Historie
Boken tar for seg teknologi, råvarer, sesong-brygging. Brygging som kvinners arbeid.Skatter, profitt, investering, konsentrering, beskyttelse, Lauger før 1620. Forfall ved 1600-1800, lauger og kostnadskontroll mellom 1620-1800.Fornyelse og gjenopplivingen på 1800 til 1900-tallet.
Publisert i Historie
Kvinner brygget og solgt det meste av øl konsumert i middelalderens England, men etter 1350 begynte menn sakte å overta handelen.Fra 1600, de fleste bryggere i London var menn, og menn også dominerte handelen i mange byer og landsbyer.Denne boken spør hvordan, når og hvorfor brygging opphørt å være kvinnearbeid og i stedet var en jobb for menn.Benytter en rekke kilder og metoder, beskriver levende hvordan bryggere (dvs. kvinnelige bryggere) gradvis forlot handelen.Hun tilbyr også en overbevisende beretning om utholdenhet av patriarki i løpet av denne tiden av dramatisk endring.
Publisert i Brygging
Brygget århundrer siden av munker og nonner, har denne kobber-farget, fyldig ale stolt og ubrutt brygging tradisjon som går tilbake til begynnelsen av sivilisasjonen. Horst Dornbusch belyser praksis i kommersielle Altbier beslutningstakere, hvordan utstyr og ingredienser som brukes påvirke sin smak, og hvordan dette fyldig brygg ble en av Tysklands mest elskede øl stiler. Oppskrifter er inkludert.
Publisert i Fakta og Kunnskap
Brygging er menneskehetens eldste bioteknologi.I løpet av de siste 125 årene et vell av forskning har vært viet til temaet øl og de prosesser hvor det produseres, nemlig malting og brygging.På grunn av dette, er øl en svært konsist produkt og mye er kjent med dets kvalitetsegenskaper, og hvordan de kan gi glede til forbrukeren.Boken beskriver, med omfattende referanser, forskning som er viet til utvalg av kvalitets egenskaper til øl.Det er den første boken til å nærme seg øl på denne måten, og inkluderer en viktig referanse for alle som ønsker en autoritativ redegjørelse for vitenskapen om ølets opptrenden, smak,…
Publisert i Brygging
Charles Bamforth, som har blitt beskrevet som "en av de to eller tre forskere i sin generasjon," her gir oss en revidert og oppdatert utgave av hans definitive guide til brygging.Bamforth sporer historie til øl fra det gamle Babylon for 8000 år siden til dagens brygge vitenskap, og genforteller viktige milepæler underveis. Denne utgaven inneholder utvidet dekning av globale øl i verden, den sensoriske karakter i ølsmaken, og utviklingen i den globale bryggeriindustrien. Hver av de råstoffene til brygging (bygg, humle, vann og gjær), de grunnleggende prosessene i brygging (mesking, koking, gjæring, modning, emballasje) og kvalitets faktorer (smak, skum, farge…
Publisert i Fakta og Kunnskap
I århundrer har øl vært en favorittdrink i verden. Brygge-kunsten har mer nylig utviklet seg til en vitenskap det er i dag som følge av økt kunnskap om både ingrediensene og prosessen. Betraktninger, for eksempel utseende, smak og næringsverdi av øl er viktige temaer for både forbrukere og brygge forskere. Denne boken ser på kjemien bak de aspektene av øl, som er av spesiell interesse for øl-drikker: nemlig smaken og ernæringsmessige aspekter, i kombinasjon med en diskusjon om å opprettholde kvaliteten og sikkerheten til de områdene mer relevante for bryggeforsker. Øl: Kvalitet, trygghet og ernæringsmessige aspekter bringer leseren rett oppdatert…
Publisert i Smak og smaking
Boken er i fire deler. Del 1 tar for seg hva øl er, lagring, presentering og hvordan man smaker øl.Del 2 tar for seg øltyper. Del 3 tar for seg øl og mat, planlegge ølsmaking, øl-cocktails. Del 4 tar for seg liste over tekniske uttrykk, ølsmakingsverktøy og andre kilder.
Publisert i Brygging
En kjemibok for ølbrygging. Tar for seg ioner i vann, gjæringskjemi, usmaker og kildene til dem, mesking og lakking. Til slutt, litt om smaking av øl.
Publisert i Brygging
I "Brew Like a Monk", går man inn i detaljer om ølet og brygging av de berømte Trappist produktene, sammen med dusinvis av andre abbay-ale fra både Belgia og Amerika. Smak sammen mens du leser, og hvis du føler guddommelig inspirert til å brygge noen av dine egne, kan du prøve oppskriftene.
Publisert i Brygging
Er du klar til å ta hjemmebrygging til neste nivå? I "Brew Like a Pro", avslører den hemmeligheter for gode fat- og pub-stil brygg.Inkluderer komplette oppsett for en profesjonell-kvalitet hjemme system som krever bare 2 kvadratmeter av plass, og tilbyr oppskrifter for små batcher av klassiske, "all-grain" brygg som forblir friske i fat i måneder, noe som fjerner behovet for flasking. Denne klare, konsise "hvordan man gjør det" guide, vil du snart nyte ett godt brygg.
Publisert i Brygging
Denne idiotsikker nybegynner guide til å brygge godt øl hjemme, inneholder alt du trenger å vite for å gjøre din første batch.Forfattere Joe og Dennis Fisher har tatt vekk mysteriet og sikrer en suksess med enkle, trinn-for-trinn-instruksjoner, og tilbyr 25 flotte oppskrifter for et utvalg av øltyper.
Publisert i Brygging
Forfatter Stan Hieronymus besøker opphav til verdens mest interessante stiler-Hoegaarden, Kelheim, Leipzig, Berlin og til og med Portland, Oregon for å skille myte fra fakta og finne ut hvordan ølet lages i dag. Komplett med brygge detaljer og oppskrifter for selv de mest nysgjerrig brygger og gir svar på spørsmål som "Hvorfor er min øl tåkete?", "Med eller uten sitron?"
Side 1 av 3